tisdag 22 september 2015

Sammanfattning.

Seg uppdatering här men jag ska försöka bli bättre ;)
Juli, augusti och nästan hela september har hunnit passera förbi oss. Och under semestern har jag mått så ofantligt dåligt så det har inte hänt så mycket. Jag tänkte börja med att sammanfatta juli med lite bilder:
En dag bestämde vi oss för att fara till Lycksele tillsammans med mormorn, morfarn Hans, morfarn, Kenneth och plastkusinen Tim :)
Millie bokstavligen ÄLSKAR att rida på hästar - så vi passade på.
De flesta av dagarna har sett ut såhär...sovandes i pappans famn...
En dag var jag och Gurra ner till Umeå själva en sväng...vi hade ett särskilt uppdrag...men vi passade också på att ta oss en GOD matbit på båten i Umeå. Fantastiskt gott var det.
I slutet av juli var vi inbjudna på Lattjolajbanpartyt i Mittituvan som nästan blivit en tradition... 
Först ut var mat och sedan massa band att kika på...

Bobby Kimball från Toto var en glad prick.
Håkan Hemlin i bandet "Burn it to the ground" tillsammans med bl.a. Owe (festens värd å även Nocturnal Rites trummis ;)), Volymen (fd. Nocturnal Rites), Viggo Vain och Axel Jonsson och Mr. M..........
Men måste nog ändå säga - trots starkt startfält - att kvällens bästa uppträdande var Ye Banished Privateers som fullständigt öste skiten ur allt. Vilken jäkla show! Owe gästspelade som trummis där också :) 
Augusti månad bjöd i sin tur på bättre sommarväder än tidigare under hela sommaren, vilket resulterade i lite dagar på badstranden... Långnäset för det mesta...





Vi blev bjudna på gomiddag hos familjen Lindgren/Andersson en fredag kväll  - och Millie körde själv dit.
En av presenterna hon fick under sitt barnkalas var pärlor. De har använts flitigt under regniga dagar.
Jag hann ha en årlig träff med Matte och Josefin som innehöll god mat på Bishops. Avslutande med skräckfilm hos Matte. Kan det bli en tradition det också mån tro? 
I brist på badstrand är det tur att vi har ett badkar än så länge. Även om det är blått ;)
När vi flyttade hit visste jag inte om att vi hade en sandlåda. Det blev en fantastiskt bra överraskning när snön hade tinat fram. Den används i princip varje dag av unga fröken Larsson.
Nån enstaka glass på kiosken har också hunnits med...
Då jag började må lite bättre lyckades vi åka till Umeå och gå runt på Nolia en dag. Millie var överlycklig när hon visste att Jenny från "Pysselskogen" skulle vara där - så mestadels av tiden pysslade hon i Jennys tält.


"Sova i vagn? Nä jag är ju van att få sova på pappa nu..."

Tänk så festligt de la köttbullarna och riset.........
Kvällen avslutades hos familjen Andersson i Röbäck med en otroligt nöjd Millie som fått leka med "storbarnen".

Helgen innan det var dags att börja jobba igen så hade Centerpartiet en familjedag på Café Kajutan i Stackgrönnan. Vi åkte dit och passade på att testa "Älvsnabben" och åka förbi mormor och Hans hus... Millie tyckte det var ganska kul - även om det tog lite för lång tid...

Efter besöket på Kajutan så körde vi förbi morfar Kenneth som bodde i närheten för tillfället. Han bjöd på gofika och Millie var mest nöjd över glassen!
Efter första arbetsveckan var gjord så åkte vi iväg till Norrmjöle med husvagnar och mormor och morfar Hans som sällskap. Vi badade hela lördagen (inte jag men Millie och Gurra)...

På söndagen besökte vi Norrbyskär där Millie trivdes som bäst i de små husen. Vilken miljö det var där ute! Dit vill vi alla åka igen!
Under en promenad runt Burträsk en av de vackra sommarkvällarna som var kvar så hade Badhuset ett pass Boxercise ute i det fria. Millie hörde musiken och var ba tvungen att dansa lite...på vägen....sådär spontant.... Tokes ;)


Och sen var det dags för den största händelsen i augusti...det uppdrag vi hade när vi åkte själva till Umeå i juli var att se om det fanns något i min mage som växte... Det fanns det... Men denna gång var det äntligen dags att se om allt såg bra ut...och det gjorde det vad de kunde se... Så den 30 januari är det beräknat att Millie ska bli storasyster och vi förhoppningsvis ska få bli föräldrar till ännu en fantastisk människa:

September månads sammanfattning kommer i ett separat inlägg lite senare - så håll utkik!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar